commis de cuisine job op een cruise schip            

Vacature: Chef de Partie
Salaris: Vast
Studie: Horeca, Keuken, Bar, bediening

Voert basiskoken functies uit binnen alle keukens aan boord waaronder een buffet opstelling en de presentatie in de banket-en a la carte-stijl. Handhaaft de cruiselines hoge culinaire kwaliteit.
Positie Begeleiding: N / A

Essentiële functies
• Zorgt ervoor dat hij / zij begrijpt het gedeelte van de menu inhoud die recepten en voedsel    presentatie richtlijnen omvat.
• Neemt deel aan voedsel bereiding en presentatie tijdens toegewezen maaltijd uur.
• Zorgt ervoor dat de USPH/ UKPH norm wordt gehandhaafd, waaronder de follow-up van de juiste   behandeling van voedsel, opslag, reiniging en persoonlijke hygiëne procedures.
• Volgt de juiste procedures bij de recycling van voedsel en van de productie ervan.
• Zorgt voor tijdige voorbereiding, voedsel afwerking en garnering van de menu-items, inclusief    ontbijtbuffet voorbereiding.
• Begrijpt en volgt relevante Environmental Compliance Plan (ECP) en Safety Management System (SMS).

Secundaire functies
• Begeleiden van set-up van het ontbijt, lunch en avondeten lijnen en ervoor te zorgen dat menu-items opnieuw worden geleverd als noodzakelijk wordt geacht.
• Zorgt ervoor dat afval-controle en afval gescheiden wordt gevolgd.

Share |   Let your friends know about Cruise Carreras

Tags:Werken op cruise schepen, banen op cruise schepen, vacature cruiseschip
            cruiseschip werk, jobs on cruise ships, cruise job, cruise line employment,
            careers on cruise ships, chef jobs, waiter jobs, bar jobs, reception jobs,
            Resort jobs, holiday jobs, summer jobs, caribbean jobs